Wielengids

MAK Wheels

Home  >>  Merken  >>  MAK Wheels

Lichtmetalen velgen van MAK

Het aanbod lichtmetalen velgen van MAK, ontworpen en ontwikkeld voor jouw auto, evolueert voortdurend. Daarom biedt onze site een breed scala aan lichtmetalen velgen die geschikt zijn voor alle soorten auto’s, van sedans tot stationcars, van cross-overs en SUV’s tot 4×4 en heavy duty.
MAK heeft een breed assortiment speciale lichtmetalen velgen ontwikkeld, dedicated voor verschillende merken, met de mogelijkheid om de originele wieldop toe te passen.
MAK wielen zijn herkenbaar aan hun typisch Italiaanse design en smaak. De verschillende professionals focussen zich op design om lichtmetalen velgen aan te bieden met sportieve, agressieve, klassieke of futuristische stijlen.

Kies het model van lichtmetalen velgen dat bij jou past met de configurator en bezoek één van onze verkooppunten voor montage.Waarom MAK velgen kopen?

  • MAK velgen staan voor prestatie en Italiaans design tegen een goede prijs.
  • MAK velgen lopen voorop met de nieuwste designtrends. Gepolijste, hoogglanzende velgen en nieuwe kleurencombinaties zijn op dit moment volop aanwezig in het assortiment van MAK.
  • Koop uw MAK velgen bij een wielengids.nl verkooppunt.Dedicated modellen

Mak levert dedicated wielmodellen voor de volgende merken: Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroën, Fiat, Jeep, Jaguar/Land Rover, Mercedes, Mini, Porsche Opel, Smart, Testla, Volkswagen en Volvo.

Dit betekent dat de modellen geboord zijn volgens de originele specificaties van de auto. In de meeste gevallen past een originele merk-naafkap.

Vind de juiste velgen voor jouw auto in onze velgen configurator.MAK velgen – De geschiedenis

MAK is in 1990 gestart, maar het bedrijf kent een veel langere geschiedenis. Het is een samenwerkingsverband van twee families die al heel lang in de automotive werkzaam zijn: de familie Magri op het gebied van bandenverkoop in heel Italië en de familie Cervati als producent van gegoten aluminium onderdelen. Een bundeling van kracht en kennis.